Opozita shqiptare në Tiranë – në mbështetje të Përfaqësueses Shqiptare në Futboll

TË FUNDIT

Visar Ganiu, Afrim Gashi, Izet Mexhiti dhe Bilall Kasami janë duke qëndruar në Tiranë, për të ndjekur nga afër ndeshjen futbollistike të Shqipërisë kundër Ishujve Faroe, përcjell TV21.


🇦🇱🦅Shqipëri jemi me ty🇦🇱🦅“, shkroi Izet Mexhiti, lider i Lëvizjes Demokratike, pjesë e Lëvizjed Demokratike Europiane ku bëjnë pjesë edhe Afrim Gashi nga Alternativa dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa.