Array

Nxënësit prezantojnë produkte nga puna e tyre praktike

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Sot në Prishtinë po mbahet Panairi i Firmave Ushqimore (PFU), ku nxënësit nga shkollat që praktikojnë, firmat ushtrimore prezantojnë produktet nga puna praktike e tyre. Qëllimi i organizimit të firmave ushtrimore është zhvillimi i shkathtësive profesionale të nxënësve dhe përgatitja e tyre për tregun e punës.

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka përuruar këtë Panair, dhe ka njoftuar se po marrin pjesë 129 firma ushtrimore nga 34 Institucione të arsimit dhe aftësimit profesional nga qendra të ndryshme të Kosovës.

- Advertisement -

Përfaqësues të MAShT falënderuan ACT Austrian Center of Training Firms (Qendra Austriake e Firmave Ushtrimore) dhe Monika Mott, drejtore e Cultur Contact Austria, për mbështetjen dhënë Qendrës Kosovare të Firmave Ushtrimore dhe firmave ushtrimore në përgjithësi edhe pas përfundimit të projektit, thuhet në njoftimin e MAShT./21MEDIA

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -