Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët

TË FUNDIT

Janë nxehur gjakrat në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov. Gjatë debatit kur po flitej për çështjet se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Vllahov Micov dhe në një moment ka hequr mikrofonin duke lënë studion me thirrjet: “Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”.

https://open-tv.mk/wp-includes/js/mediaelement/mejs-controls.svg
MARKETING I PAGUAR POLITIK