Një Las Vegas i ri në Siberi!

Vladimir Putin po shpreson që të tërheqë sa më shumë kumarxhinj të pasur në vendin e tij.
Presidenti rus ka në plan të ndërtojë një Las Vegas të ri në Siberi.
Këto janë pamjet se si do duket kompleksi i ri i Putin.
Bëhet fjalë për një hapësirë mbi 600 hektarë, ku do ngrihen 16 super-kazino.
Resorti do ketë edhe pista skish dhe një port për jahtet.
Kompleksi ndodhet pranë qytetit Vladivostok dhe pritet të hapet muajin që vjen.
Glamour: Pictured are the crupiers who have been hired to work to add a touch of glamour to the gambling mecca, which hopes to attract millions of Chinese, Japanese and Korean punters
Putin is using Russian glamour to tap into the market of neighbour China, as well as Japan and South Korea
Artist impression: 700 members of staff have been recruited and trained for the opening of the first complex
A yacht club, marina, downhill skiing pistes, a golf course and shopping malls are detailed in the blueprint
Vladimir Putin is hoping to persuade gamblers to shun Las Vegas (pictured) in the US and take a trip to Russia
Roulette: When finished, the casino city will feature a 1,500-acre gambling zone, shopping centres and hotels