Nisma “Ballkani i Hapur”/ Pa leje të veçanta do të mund të punohet në Shqipëri dhe Serbi

TË FUNDIT

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë dhe Serbisë, falë lidhjes së sistemeve të tyre elektronike kombëtare, në kuadër të nismës Ballkani i Hapur, do të mund të hyjnë lirisht në tregun e punës, tha drejtori i Zyrës për IT dhe e-Administratë në Qeverisë së Serbisë Mihailo Jovanoviq. Ai për edicionin e sotëm të gazetës “Vecernje Novosti” ka sqaruar se qytetarët do të kenë mundësi të punësohen në një nga këto tre shtete pa dokumente shtesë, viza pune dhe leje speciale.

error: Content is protected !!