Nikolloski: Nëse propozimi do të ishte i mirë, Kovaçevski dhe e gjithë qeveria do të kishin festuar

TË FUNDIT

Sonte në reemisionin “Click Plus” në TV21, i ftuar është nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolovski, me të cilin biseduam për propozimin francez.

Ai tha se nëse propozimi ishte i mirë, atëherë kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe e gjithë qeveria do të festonin.

“Unë mendoj se propozimi i ri është vetëm pak i sajuar,” tha ai.

Nikoloski theksoi se Kovaçevski nuk ka thënë asgjë sonte.