Në V.K. “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” pritet deri në 30 minuta

TË FUNDIT

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes për hyrje në vend prej VK “Tabanocë” për hyrje është rreth 20-30 minuta, ndërsa në VK “Bogorodicë” për dalje rreth 15-30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton LAMM.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur.

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, me rrugë të lagështa.