Në mes të rrugës pastruan veturën e 1 milion funtave (Foto)

Një Porshe e ka mbajtur trafikun në ‘ajër’ në një rrugë të Londrës.
Vozitësi i Porshe918 e cila kushton rreth 1 milion funta ndaloi në mes të rrugës për ta pastruar atë.
Edhe pse vetura duhej të dërgohej në Autolarje për pastrim ashtu nuk vendosi shoferi i saj i cili vendosi vetë ta kryente atë punë dhe atë në mes të rrugës.
Shoferit Arab i ndihmoi edhe një person tjetër dhe ata punuanë rreth një orë në pastrimin e saj./21Media
A wealthy Porsche owner held up traffic on one of London's busiest roads by having his £1million Porsche 918 Spyder washed and polished in time for supercar season
Motorists were forced to slow down and bus drivers had to change lanes so they could safely pass the Porsche  while it was meticulously detailed
For around an hour, the detailing firm washed the Porsche, vacuumed it with a Henry before polishing the 210mph car, which is over here for the supercar season 
The hybrid car, appeared to have only recently arrived in the UK from Saudi Arabia and was covered in dust and sand
The car was parked up in an on-street parking space, but passing vehicles were moving into other lanes in order to clear both the Porsche and the men washing it safely
Instead of taking it to a discreet valeter who could work on it in private, the Porche's owner decided to have it done very publicly on busy Brompton Road in Knightsbridge