Në mënyrë drastike ulet transporti me autobusë, urban për 68,6%, ndërurban për 74,8%

Must Read

Për një ditë policia ka dënuar 643 qytetarë për maska

Gjatë ditës së djeshme (27 / 28.09.2020) në territorin e Republikws sw Maqedonisë sw Veriut lidhur me...

Në Kosovë ndihmë pa pagesë për mësues dhe nxënës

Për të ndihmuar mësimin nga distanca KALLXO.com ka lansuar platëformën e asistencës online për mësues dhe nxënësit.

Osmani në Bruksel në takime me përfaqësues të lartë të institucioneve të BE-së

Shkup, 28 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani që sot ndodhet për vizitë dyditore...
- Advertisement -

Në tremujorin e dytë të vitit 2020 transport me autobus kanë shfrytëzuar gjithsej 7.136.000 udhëtarë, që në krahasim me periudhën e vitit të kaluar është ulur për 64,8 për qind.

Siç bëri të ditur Enti Shtetëror për Statistikë, sipas llojit të transportit, numri i udhëtarëve të transportuar me autobusë në transportin urban është ulur për 68,6 për qind, në periferik për 56,7 për qind, në atë ndërurban për 74,8 për qind, derisa në transportin ndërkombëtar për 99,7 për qind.

- Advertisement -

Krahasuar në periudhën e njëjtë,  kilometrat e udhëtarëve në transportin me autobus janë ulur për gjithsej 88,2 për qind. Sipas llojit të transportit kilometrat e udhëtarëve në transportin urban shënojnë ulje prej 88,8 për qind, në periferik 83,9 për qind, në ndërurban 80,6 për qind, ndërsa në atë ndërkombëtar ulja është 99,7 për qind. ar/ 

- Advertisement -

Për një ditë policia ka dënuar 643 qytetarë për maska

Gjatë ditës së djeshme (27 / 28.09.2020) në territorin e Republikws sw Maqedonisë sw Veriut lidhur me masën për mosmbajtje tw mjeteve...

Në Kosovë ndihmë pa pagesë për mësues dhe nxënës

Për të ndihmuar mësimin nga distanca KALLXO.com ka lansuar platëformën e asistencës online për mësues dhe nxënësit. Në kuadër...

Osmani në Bruksel në takime me përfaqësues të lartë të institucioneve të BE-së

Shkup, 28 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani që sot ndodhet për vizitë dyditore pune në Bruksel, ku do...

Sot thuhen fjalët përfundimtare për rastin “Dhuna në Qendër”

Gjyqi për dhunën para Komunës së Qendrës në qershor 2013 vazhdon sot me fjalët përmbyllëse të palës mbrojtëse. Në...

Tërmet i ri në afërsi të Malit të Shenjtë

Tërmet me fuqi prej 4.6 ballëve sipas Rihterit, është regjistruar shkurt pas orës 7 sot në mëngjes sipas kohës lokale në pjesën...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -