Muharemi: Mbi 60% e të rinjve nuk besojnë se mund të ndikojnë në shoqëri

TË FUNDIT

Metin Muharemi në emisionin Click Plus në TV21, tha se 60% e të rinjve nuk besojnë se mund të ndikojnë në shoqëri. Ai gjithashtu theksoi se 75% e të rinjve dëshirojnë që shtetin ta udhëheqë një grusht i fortë.

“Mbi 60% e të rinjve nuk besojnë se mund të ndikojnë në shoqëri. Është një pasivitet shumë i madh i të rinjve. Mënyra e vetme e tyre është punësimi përmes ndonjë partie dhe ajo që doja të theksoj është se 75% e të rinjve dëshirojnë që shtetin ta udhëheqë një grusht i fortë”, tha Metin Muharemi – CED.

TË NGJAJSHME