ВО ЖИВО: Протест во Битола против загадениот воздух

Протест против загадениот воздух во моментов се одржува пред зградата на Општина Битола. Организатор на протестот е независната советничка група “Поинаку“  која на вчерашната седница на Советот на Општина Битола побараа субвенционирана струја.

Екипа на ТВ21 го следи протестот, повеќе детали донесуваме во информативниот магазин на ТВ21 во 18:30 и 19:30.

Кој министер ви остави најдобар впечаток во 2018 година?

View Results

Loading ... Loading ...