ВИДЕО: Немал пари за да ја плати порцијата шпагети, па ја оставил својата 2- годишна ќерка

Татко ја оставил својата две година ќерка наместо пари во еден кинески ресторан.

Според тамошните медиуми, маж сфатил дека нема доволно пари за да ја плати порцијата нудли, па на сопственикот на ресторанот му пониудил да ја остави ќеката и дека ќе му плати наредниот ден и си заминал.

-Девојчето веднаш почна да плаче.Ја одведовме во кујна и ѝ дадовме сојно млеко за да ја смириме.Откако не можевме да го најдеме нејзиниот татко повикавме и полиција- рекол сопственикот на рестранот.

Неколку часа подоцна таткото се вратил по девојчето, а откако не го нашол таму почнал да прави неред.

Медиумите подоцна објавиле и дека таткото изразил жалење поради оваа негова постапка.