ВИДЕО: Готвиме вкусна пита со Снеже Велков и Ерик Фокс

Стартуваше втората сезона од емисијата „Нешто се крчка“ заедно со Ненад Ѓоргиевски. Вечерва во нашето студио крчкавме заедно со познатото ТВ лице Снеже Велков и популарниот ДЈ Ерик Фокс.

Зготвивме вкусна блага и солена пита, во продолжение погледнете како крчкавме во текот на целата емисија.