ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД СРЦЕВ УДАР ПОРАДИ ЗАГУБА НА НАЈМИЛИ ИЛИ ИМОТ

Нови три лица кои го преживеаја силното невреме, починаа од срцев удар како последица од стресот и загубите што ги претрпеле.

Директно во поплавите, официјално, до сега загинаа 22, а за исчезнати се водат петмина.