ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Како изгледа денес ѕвездата која ја глумеше Пипи долгиот чорап?

Многумина се уште се сеќаваат на малото симпатично девојче со бујни плетенки и многу бемки на лицето - Пипи долгиот чорап.