ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

СДСМ со економски мерки – минимална плата за премиерот, администрацијата и судиите, за граѓаните и фирмите финансиска поддршка

Сите функционери во април и мај да земат минимална плата од 14.500 денари (пратеници, премиер, вицепремиери, министри, раководители на сектори, судии и...