ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Трајчевски: Во изработка се 120 договори за донација

Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги Зоран Трајчевски во емисијата „10 минути“ на ТВ21 истакна дека имаат зголемен број...

Трајчевски: Ќе донираме 105 милиони денари за радиодифузерите

Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги Зоран Трајчевски во „10 минути“ на ТВ21 посочи дека како Агенција ќе донираат...

Трајчевски: АВМУ меѓу првите институции со конкретна помош, донација од 105 милиони денари

Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги Зоран Трајчевски во емисијата „10 минути“ на ТВ21 посочи дека АВМУ е меѓу...