ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Боки 13: „Кичеец имаше договорена пресуда, договорено признавање вина, уште во затворот тргуваше со својата слобода“

Бојан Јовановски рече дека признавањето на вина од страна на Зоран Милески - Кичеец било однапред договорено. Тој се запраша како може...