ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Објавени аудиснимки од наводни разговори меѓу Христијан Мицкоски и Зоран Милески Кичеец

На Јутјуб се појавија четири аудио снимки од разговори на кои се слушаат гласови кои наводно наликуваат на оние на лидерот на...