ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Илиевски и Георгиевски вчера воопшто не гласаа во Собрание, а се пријавиле за присутни

Вчера во Собранието при Ратификацијата на Протоколот на членство во НАТО од присутни 116 пратеници, 114 пратеници гласаа „За“.