ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Зоолошката градина од денеска повторно отворена за посетители

Посетителите од денеска повторно ќе можат да се дружат и да уживаат со животните во Зоолошката градина во Скопје.Зоолошка градина Скопје ги...

Во Зоолошката градина во Скопје пронајдена експлозивна направа

 Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека вчера попладнево во кругот на Зоолошката градина во Скопје била пронајдена експлозивна направа.

Целосна дезинфекција на зоолошката градина во Скопје

Денеска се изврши целосна дезинфекција на Зоолошката градина во Скопје. Тие на својот Фејсбук профил посочија дека ги...