ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

По повод Денот на Европа пред ГОБ „8 Септември“ се кренаа знамињата на земјава и на ЕУ

По повод Денот на Европа делегацијата на Европската Унија во земјава организираше настан пред платото на Градската општата болница „8 Септември“. Настанот...