ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Ибрахимовиќ заминува од Милан по конфликт со Газидис?

Деновите на Златан Ибрахимовиќ во Милан изгледа се одбројани. Шведскиот напаѓач влегол во конфликт со извршниот директор на „росонерите“ Иван Газидис за...