ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

ФИФА ја повикува Швајцарија да продолжи со истрагата за Блатер

Светската фудбалска асоцијација ја охрабри швајцарската правда да продолжи со истрагата за поранешниот претседател на организацијата Жозеф Блатер. За ова, ФИФА се...