ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Борел: Поради коронавирусот радикално да се прошири научната соработка

Високиот претставник на Европската унија и потпретседател на Европската комисија, Жосеп Борел денеска предупреди дека во пандемијата на коронавирусот се „потребни глобални...