ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Засилен ветер и врнежи од снег – пола Македонија во жолта алертна фаза

Од полноќ земјава се наоѓа во жолта алертна фаза поради засилен ветер и врнежи од дожд. Според информациите наместа ветерот стигнува брзина...