ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

18 години не можеме да се преброиме – пропадна пописот, никој не знае со сигурност колку жители има Македонија

И по 18 години  никако да се преброиме. Македонија во уште еден изборен циклус без да се знае точниот број на жители...

Сите жители на Вухан ќе бидат тестирани за коронавирусот

Оперативниот штаб на Вухан наложи за десет дена да се изврши скрининг на населението за Ковид-19, откако се појавија нови случаи на...