ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Црна Гора го запира авио, железничкиот и автобускиот сообраќај кон странство

Авиокомпанијата Монтенегро ерлајнс привремено ги прекинува летовите, иако нема официјално потврден случај на заразени со ноивиорт коронавирус во Црна Гора.

Сугарески апелира машиновозачите да продолжат со работа

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески апелира машиновозачите да продолжат со работа и истакнува дека е подготвен повторно да преговара со...

Машинскиот персонал бојкотира – во прекин железничкиот сообраќај

Машинскиот персонал во Железници Транспорт изутринава од седум часот ја бојкотира работата, поради што ќе биде во прекин патничкиот и товарниот железнички...