ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Од утре променет железничкиот возен ред поради ограниченото движење

Воведувањето на продолжен полициски час кој ќе започне од утре, од 16:00 до 05:00 часот во работни денови и од 16:00 часот...