ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

ЖРСМ Транспорт: Незаконски прекинот на железничкиот сообраќај

 ЖРСМ Транспорт АД-Скопје соопшти дека прекинот на железничкиот сообраќај што стартуваше изутрина е незаконски. Претседателот на Независниот синдикат на машинскиот персонал Душко...