ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

ФОТО: Поставил железна платформа без одобрение – инспекторатот на Град Скопје веднаш реагирал

Инспекторатот на Град Скопје посочува дека вчера бил извршен вонреден инспекциски надзор на улицата „Анкарска 23“ од страна на Раководителот на Инспекторатот...