ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Филипче, Караџовски, и Зибери: Кластерската анализа покажа дека сите нови случаи се врзани со некаква форма на собир и прослава во периодот 24-ти и...

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, претседателот на Комисијата за заразни болести, прим. д-р Жарко Караџовски и директорот на Центарот за...

Караџоски: Само Филипче може да ме смени, Јас сум како г-дин Џафери во Собрание

По новинарско прашање на денешната прес конференција за тоа дека сме ставени во група на небезбедни земји од страна на Форбс, и...

Караџовски: Големите бројки на заразени се резултат на непочитување на мерките

Претседателот на Комисијата за заразни болести Жарко Караџоски смета дека зголемувањето на бројката на заразени со коронавирусот е резултат на непочитувањето на...