ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

20 години клиника „Жан Митрев“ – започна со 12 кревети, а се претвори во најмодерна болница

Сѐ започна со една сала и 12 кревети, за потоа да прерасне во модерна клиника со 5 операциони и 4 сали за...