ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Инспекторите на терен – затворени 22 ресторани, казни за трговци за зголемени цени

Инспектори на Државниот санитарен и здравствен инспекторат се уште се во охридската болница и ги прават испитувањата за случајот со 66 годишната...