ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Изгоре плевна со добиточна храна и земјоделски апарати

Во пожар во атар на тетовското село Порој, изгорена е плевна со поголема количина добиточна храна и земјоделски апарати. Во пожарот што...