НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Србија од денеска почнува со примена на „зелените коридори“ на граничните премини и со Македонија

 Србија од денеска почнува со примена на системот на „зелени коридори“ на одредени гранични премини, меѓу кои и со Северна Македонија, во...