ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Трамп ја продолжи забраната за издавање зелени картони

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп ја продолжи забраната за издавање зелени картони до крајот на годината, додека замрзна привремени визи, вклучително...