ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

ТВ21 еден ден во „Зеф Љуш Марку“: Едукативни часови, како учениците да се заштитат од коронавирус

Часот е 6:30, а хигиеничарките веќе почнаа со нивната работа во Гимназијата „Зеф Љуш Марку“. Откако влезе во училницата ги спушти ролетните,...