ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Принцот Хари ги пофали британската здравствена служба и волонтерите во одговорот на епидемијата

Принцот Хари им се заблагодари на британската здравствена служба и на волонтерите и кажа дека е исклучително горд на одговорот на британската...