Tag Results:

здравствен работник

Нов случај на заразен здравствен работник во штипската Клиничка болница

Медицинска сестра од одделот за неонталогија при Одделението за детски болести во Клиничка болница во Штип е еден од позитивните случаи во...

Фармацевт од Струга почина од коронавирус – се заразил на работно место во аптека

Фармацевтска комора на Македонија со огромна болка и тага соопштува дека на 27-ми мај 2020 година згасна животот на нашиот почитуван колега...