ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Печалбарите носат милиони евра во Македонија, Владата ќе ја разгледа можноста за укинување на 14-дневната изолација

14-дневната самоизолација на која мора да се согласат сите државјани на Македонија кои доаѓаат од странство, се пречка за доаѓањето на печалбарите....

Македонски државјани од Словенија со уште еден конвој се враќаат дома

Конвој со вкупно 50 македонски државјани доцна синоќа тргна од Словенија за Северна Македонија, јави дописникот на МИА до Љубљана.