ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Застрелан полицаец во Велес со пет куршуми

Полициски службеник е застрелан со 5 куршуми во Велес, а напаѓачот е во бегство, објави ТВ24. Според информациите до...