ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Колонската вода, традиционалниот мирис на гостопримството во Турција, заштитник од коронавирусот

Во Турција, како и во сите земји, во екот на глобалната пандемија на Ковид-19, потребни се ефикасни мерки на јавното здравство и...