НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

МојДДВ #МојаНаграда: 15 граѓани добија по 100 илјади денари

Извлечени се 15-те најсреќни добитници на награда од по 100 илјади денари, а кои скенирале сметки во текот на февруари.