ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Авганистан денеска ослободи 100 талибански заробеници

Авганистан денеска ослободи  100 заробени талибанци, тврдејќи дека тие се меѓу 5.000 заробеници кои се ослободени врз основа на договорот меѓу бунтовниците...