ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Сенатот на Универзитетот на Југоисточна Европа го одобри повикот за запишување студенти во новата учебна 2020/21 година

Сенатот при Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) одржа состанок со цел да се одобри повикот за запишување студенти во новата академска 2020/2021 година што...