ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Викендов е можна нова бура над Западна Европа

Метеоролошките служби предупредуваат дека е можна нова бура, наречена Денис, во текот на идниот викенд над Западна Европа, слична на бурата Кјара...