ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Филипче ќе побара заострување на мерките за да се спречи ширењето на коронавирусот

Министерот за здравство Венко Филипче на денешната прес-конференција најави дека на седница на Влада денеска ќе побара заострување на мерките со цел...