ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Заложничка драма во банка во Москва

Во филијала на „Алфа Банка““ во центарот на Москва непознато лице држи заложници, објавија локалните медиуми. Според неофицијални извори,...