ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување...